Om Maxim

I mere end 30 år har vi gjort dig stærkere, hurtigere og bedre forberedt til at klare enhver udfordring.

Vi ved alt om ernæring og sport, og vi har udviklet vores produkter i tæt samarbejde med ernæringseksperter – og nogle af de mest stædige, viljestærke og målrettede atleter.

Vores produkter giver din krop alt det, den har brug for, til at præstere før, under og efter træning. Alt, undtagen viljestyrke – den må du selv komme med.

De tre hjørnesten i #maximsport

Vi har taget de tre hjørnesten indenfor sportsernæring – kulhydrater, væske og protein – og optimeret disse i kombinationer som passer til lige præcis dit træningsbehov.

Kulhydrater der giver energi til både intensiv og længerevarende træning. Du starter altid med fyldte energidepoter og slutter med de byggeklodser, din krop har brug for til at genopbygge og komme sig, når du hviler.

Væsker der vedligeholder din kropsvæske-, salt- og mineralbalance. De er vigtige for at få mest ud af din træning. Et korrekt sammensat væskeindtag gør ikke kun, at du kan præstere her og nu, men sætter dig i stand til at øge din ydeevne.

Proteiner, der bygger og reparerer. Protein er grundlaget for al vævsopbygning i kroppen og er specielt vigtig for opbygning af muskler. Protein bygger og reparerer din krop, og er vigtigt for at vi kan fungere og vitalt for fremskridt i forbindelse med træning.

Uanset om du træner for at løbe længere, blive hurtigere eller bygge dig stærkere, så har vi et perfekt balanceret produkt til dig, udviklet på ovenstående tre hjørnesten.

Maxim er den originale ekspert på området. Uanset hvilken sport du dyrker og på hvilket niveau, kan vi hjælpe dig til at skubbe dig selv til grænserne og opnå maksimale resultater.

#MAXIMSPORT

ALLERSIDSTE FORSØG Sidste forsøg cover
Check Maxim

MAXIMS PRODUKTER ER ET TILSKUD TIL DIN TRÆNING - UANSET HVILKEN SPORT DU ELSKER.

Check Maxim

MAXIM KEEPS YOU IN IT! PRODUKTER TIL KONKURRENCER OG TRÆNING!

Check Maxim

I MERE END 30 ÅR HAR VI HJULPET DIG TIL AT KLARE ENHVER UDFORDRING