• Produkter til konkurrence og træning!
  • Maxim Keeps you in it!
  • Viljen til sejr!

Nikita & Tudor

Nikita Löw Kristensen & Tudor Andrei er elite sportsdansere og konkurrerer i Standard, Latin og 10-dans. Parret har danset sammen siden 2014 og i efteråret 2017 blev Nikita og Tudor ambassadører for Maxim, hvilket vi er meget glade for.

Hej Nikita & Tudor – vil I fortælle lidt om jer selv?

Vi er elite sportsdansere bosat i Viborg. Vi er konkurrence-mennesker fra top til tå og træner målrettet og intensiv omkring 20 timer om ugen. Derudover deltager vi i danske og udenlandske træningslejre, workshops og rejser en hel del rundt i verden for at konkurrere mod verdens elite. Til dagligt går vi på Viborg Katedralskoles Team Danmark idrætsklasse.

Hvilket mål drømmer I om?

Vores mål er at gå hele vejen og blive Verdens Mestre i 10-dans i voksenrækken – som er fra alderen 19-35 år.
Da vi er årgang 2000 og 2001, så er der god mulighed for at udvikle os og nå vores store mål samt vores delmål undervejs. Vores personlige Standard & Latin trænere er tidligere flere dobbelt Verdens – og Europa Mestre, så vi har de bedste forudsætninger for at udvikle os i den rigtige retning.

Hvilke sejre har I blandet andet opnået?

Vi er 10 X Danmarks Mestre
2017 – German Open 10-dans; Nr. 8
2016 – VM 10-dans i Riga; Nr. 7
2015 – VM 10-dans i Rimini; Nr. 7
Og ellers mange finale og semifinale pladser fra internationale konkurrencer.

Hvad motiverer jer?

Dansen er vores passion. Vi kan lide at udtrykke os igennem dansen og musikken – og samtidig kombinere sporten med kunst. Vores mål motiver os i hverdagen – og vi elsker at blive udfordret.

Nikita & Tudors favorit Maxim produkter

Nikita: Sweet & Salty Energy Bar, Soft Rasberry 40% Protein bar, Salty Caramel 40% Protein bar, Choco Hazelnut 40% Protein bar, Strawberry Pure Whey pulver.
Tudor: Choko Hazelnut 40% protein bar, XL Protein bar Chocolate, Almond & Salty Nuts Energy Bar, Chocolate Pure Whey pulver.