MAXIM TRÆNINGSCIRKLEN – TILPASSET ALLE FORMER FOR TRÆNING

Træning og konkurrence afhænger af forberedelser, aktiviteter og restitution.

Maxim er ernæring, der er tilpasset sessionens forskellige stadier, med produkter der hjælper dig med at få maksimalt udbytte før, under og efter træning og konkurrence.

Her gemmegår vi Træningscirklen:

Maxim Protein Bites COver

Spis rigtigt inden træningen starter og kom opladet, med fuld af energi.

FORBEREDE

At spise et tungt måltid for tæt på sessionen betyder, at kroppen skal bruge energi på at fordøje måltidet i stedet for at præstere - det gør dig træt både i hovedet og i kroppen.

Spis frokost eller aftensmad et par timer før og komplimentér med energitilskud lige inden sessionen. Vores produkter er tilpasset til at nedbrydes hurtigt og optages effektivt i kroppen, så du fra start føler dig fuld af energi.

maxim, væske

Har du lange eller intensive sessioner? Så er det vigtigt med energi og væske, så du kan præstere.

PRÆSTERE

Har du været god til at indtage rigeligt i forberedelsesfasen, har du et rigtig godt udgangspunkt. Dette er dog ikke nok, da man i selve præstationsfasen hurtigt forbruger en masse af de sparede lagre og dermed har brug for genopfyldning for at kunne yde sit bedste.

Det er meget vigtigt at opretholde væskebalancen i især kroppen og samtidig få tilstrækkeligt opfyldning af hurtig modtagelig energi.

ALLERSIDSTE FORSØG

Når du står i badet, kører hjem eller lægger dig til at sove, fortsætter din krop med at arbejde.

RESTITUERE

Efter en hård trænings- eller konkurrencesession er det vigtigt at fylde op for at kunne restituere maksimalt. Det vigtigste er at få rigeligt med kulhydrater til at genopbygge glykogenlagrene sammen med noget protein til at stimulere musklerne.

Vores produkter er sammensat, så du får det maksimale udbytte i genopretningsfasen og er hurtigt klar til nye indsatser.

Check Maxim

MAXIMS PRODUKTER ER ET TILSKUD TIL DIN TRÆNING - UANSET HVILKEN SPORT DU ELSKER.

Check Maxim

MAXIM KEEPS YOU IN IT! PRODUKTER TIL KONKURRENCER OG TRÆNING!

Check Maxim

I MERE END 30 ÅR HAR VI HJULPET DIG TIL AT KLARE ENHVER UDFORDRING