• Produkter til konkurrence og træning!
  • Maxim Keeps you in it!
  • Viljen til sejr!

Joakim og Markus

Joakim og Markus har store sportslige ambitioner – de går efter det helt store mål i 2020!
Vi er rigtig stolte af at disse to unge sportsatleter nu er en del af Maxims ambassadør program.

Hej Joakim og Markus – vil I fortælle lidt om jer selv?

Vi er fuldtidsprofessionelle eliteatleter som jagter OL medalje i Tokyo i 2020 i den olympiske bådklasse, 49’er. Når vi træner til dagligt sejler vi typisk ud fra Århus bugt. Vi træner typisk 8 gange om ugen. For at opnå vores mål, så er kosten et utrolig vigtig parameter – og vi har derfor også en diætist fra Team Danmark, der hjælper os med vores kost og indtag af energi i løbet af vores træningspas. Selv om vi er fuldtidsprofessionelle så læser Joakim samtidig HA almen på Aarhus Universitet på deltid og Markus arbejder som kok i en streetfood bod.

En typisk træningsdag

På en typisk træningsdag så møder vi op nede på havnen kl. 09:00 og sejler et 3 timers trænings pas. Efter sejlads får vi os en velfortjent frokost, inden vi skal styrketræne, cardio træne eller på vandet igen.

Hvilket mål drømmer I om?

Vi drømmer om at blive blandt verdenseliten inden for sejlsport – og vores helt konkrete mål er en OL-medalje i Tokyo 2020.

Hvad motiverer jer?

I vores dagligdag og træning motiveres vi af tanken om rejsen mod verdenstoppen samt det at være gode rollemodeller for sejlsporten. Det er meget vigtigt for os, at vi kan inspirere og motivere flere til at komme ud og sejle. Derfor har vi skabt “Vi er Kapsejlere” som sætter fokus på livet som (kap)sejler. Samtidig handler det også om at give noget tilbage – vi blev en del af og fastholdt i sejlsporten bl.a. grundet gode rollemodeller, som kunne inspirere os.

Joakim & Markus’ favoritprodukter

∙      Total Hydration orange

∙      Energy Bar Oats, salty nuts and almonds