• Produkter til konkurrence og træning!
  • Fri fragt over 500kr
  • Sikker betaling med DIBS

Michael Plahn

Michael Plahn dyrker ultra triathlon som fx Dobbelt og Triple Ironman, hvor man både konkurrerer i svømning, cykling og løb. Michael har været ambassadør for Maxim siden 2016, hvilket vi er meget stolte af.

Hej Michael – vil du fortælle lidt om dig selv?

Jeg bor sammen med min kone og min datter. Til daglig arbejder jeg om sommeren som livredder på Badesøen i Albertslund og resten af året arbejder jeg i deres fitness center på Albertslund idrætsanlæg som Personlig Træner. Jeg har altid dyrket sport – jeg deltog bl.a. i mit første løb som 11 årig. Sport fylder meget i min hverdag – når jeg træner for at vedligeholde min grundform træner jeg ca. 25 timer om ugen – men eksempelvis de sidste 4 måneder op til VM i triple Ironman i 2017 trænede jeg mellem 35-50 timer hver uge.

Hvilket mål drømmer du om?

Det glæder jeg mig til at afsløre senere på året….
Hvilke sejre har du blandet andet opnået? I forbindelse med min Triple Ironman i 2017 opnåede jeg verdensrekord på cyklen (540 KM på 15 timer og 16 min).

Hvad motiverer dig?

Jeg motiveres af at have ambitiøse mål. Det gør, at jeg hele tiden er opmærksom på områder hvor jeg kan udvikle mig – både træningsmæssigt, mentalt og som menneske i helhed.

Ekstrem viljestyrke -Triple Ironman i 2017

I 2017 måtte Michael udgå efter ca 100 KM på det afsluttende løb ved VM i triple Ironman – men kom tilbage i løbet efter nogle timers hvile og gennemførte resten af løbet. Målet om at vinde VM kunne han ikke nå – men alligevel lavede han løbets hurtigste svømmetid på de 11,4 KM og intet mindre end Verdensrekord på cyklen (540 km). Denne vilje til at gennemføre og få registreret sin tid er tegn på Michaels ekstreme viljestyrke…

Michaels favorit produkter

De produkter jeg fast benytter mig af i træningen og dagligdagen er:️ Under træningen:
Maxim Sportsdrik og Total Hydration da de både giver kulhydrater og elektrolytter, som jeg forbruger undervejs.
Maxim Energy Gel Drink (60 ml) – fungerer rigtig godt for mig, da den allerede har den optimale blanding af vand og kulhydrater. Jeg indtager det hvert 30 min på mine cykel/løbeture. På den måde optages det i maven uden gener.
Maxim Energibar Oats, almonds and salty nuts under lange træningspas
Som mellemmåltid: - Maxim Energibar Oats, almonds and salty nuts (2 gange dagligt)

TAK FOR DIN TILMELDING!

Få 15% rabat på alle produkter
Få vores produktnyheder først og bliv inspireret